Рибак О.М.
Загальні технології харчової промисловості. Розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів"
Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Автор: Рибак О.М. Авторський знак: Р49 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 80 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664 + 637.5
| Додаткові відомості щодо назви: | Конспект лекцій |
| Загальні зауваження: | МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
30/22/1 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/10 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/11 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/12 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/13 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/14 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/15 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/16 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/17 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/18 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/19 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/2 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/20 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/3 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/4 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/5 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/6 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/7 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/8 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
30/22/9 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
94/14/1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
94/14/2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
94/14/3 |
|
1 |
0 |
|