укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Рибак О.М.
Загальні технології харчової промисловості. Розділ "Технології м’яса і м’ясних продуктів"

Рiк видання: 2014 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Автор: Рибак О.М. Авторський знак: Р49 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 80 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664 + 637.5
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Конспект лекцій
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 30/22/1    1 0
Аб - Абонемент 30/22/10    1 0
Аб - Абонемент 30/22/11    1 0
Аб - Абонемент 30/22/12    1 0
Аб - Абонемент 30/22/13    1 0
Аб - Абонемент 30/22/14    1 0
Аб - Абонемент 30/22/15    1 0
Аб - Абонемент 30/22/16    1 0
Аб - Абонемент 30/22/17    1 0
Аб - Абонемент 30/22/18    1 0
Аб - Абонемент 30/22/19    1 0
Аб - Абонемент 30/22/2    1 0
Аб - Абонемент 30/22/20    1 0
Аб - Абонемент 30/22/3    1 0
Аб - Абонемент 30/22/4    1 0
Аб - Абонемент 30/22/5    1 0
Аб - Абонемент 30/22/6    1 0
Аб - Абонемент 30/22/7    1 0
Аб - Абонемент 30/22/8    1 0
Аб - Абонемент 30/22/9    1 0
ЧЗ - Читальний зал 94/14/1    1 0
ЧЗ - Читальний зал 94/14/2    1 0
ЧЗ - Читальний зал 94/14/3    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'