укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу: "Технологія консервування продуктів функціонального призначення" для студ. спец. 7.05170107
Рiк видання:
2013
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТНТУ
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
40 с.
Шифр:
664.8/.9(07)
УДК:
664.8/.9
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: Назарко І.С., Сельський В.Р.
Примітки
Загальні зауваження
:
МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво/ 663/664 Харчова промисловість. Харчові виробництва/ 664.8/.9 Виробництво консервів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
38/14/1
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'