укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу: "Технологія консервування продуктів функціонального призначення" для студ. спец. 7.05170107

Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 40 с.
Шифр: 664.8/.9(07) УДК: 664.8/.9
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Укладачі: Назарко І.С., Сельський В.Р.
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 38/14/1    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'