Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни: "Біологічно активні інгредієнти для консервованих продуктів" для студ. спец. 7.05170107
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 64 с.
Шифр: 664.8/.9(07) УДК: 664.8/.9
| Відомості про відповідальність: | Укладач: Назарко І.С. |
| Загальні зауваження: | МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
33/14/1 |
|
1 |
0 |
|