укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу: "Технологія сушіння харчових продуктів" для студ. всіх форм навч. спец. 7.05170107

Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 47 с.
Шифр: 664.844(07) УДК: 664.844
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Укладачі: Мельнічук О.Є., Назарко І.С.
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 34/14/1    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'