укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу: "Технологія сушіння харчових продуктів" для студ. всіх форм навч. спец. 7.05170107
Рiк видання:
2013
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТНТУ
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
47 с.
Шифр:
664.844(07)
УДК:
664.844
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: Мельнічук О.Є., Назарко І.С.
Примітки
Загальні зауваження
:
МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра харчової біотехнології і хімії
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
34/14/1
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'