укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Свириденко Г.М., Свириденко Ю.,Захарова М.Б., Соколова Н.Ю.
Влияние споровых анаєробных микроорганизмов рода clostridium на качество и хранимоспособность плавленых сыров из творога

Автор: Свириденко Г.М., Свириденко Ю.,Захарова М.Б., Соколова Н.Ю. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.20-22
УДК: 637.35
Є складовою частиною документа: Молочное дело
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Молочное дело
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№8-9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'