укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Теорія і практика екстрагування у фармацевтичній і харчовій промисловостях

Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: Крок
Авторський знак: Т33
Мова: Українська Обсяг: 200 с.
Шифр: 664 УДК: 664+615 ISBN: 978-617-692-033-5
Аннотацiя:Посібник містить питання теоретичного характеру і практичних рекомендацій щодо технологічного й технічного удосконалення виробництв пов'язаних із вилученні цінних компонентів. Розглядаються особливості процесів у системах рідина-рідина та тверда фаза-рідина. Увагу приділено кінетичним розрахункам процесів, які часто зустрічаються у промисловій практиці. Наведено приклади, що ілюструють застосування розрахункових методів. Викладені сучасні методи інтенсифікації екстракційних процесів. Значна увага приділена фізико-хімічному представленню інтенсифікуючого впливу вакуумування, НВЧ, ультразвуку, гідродинамічної кавітації. Обговорюються практичні аспектам екстрагування у фармацевтичній і харчовій галузях. Висвітлені перспективні технології та обладнання для реалізації вилучення цільових компонентів із сировини. Наведено порівняльні характеристики екстракційних установок за техніко-економічними показниками. Посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників і виробничників які займаються проблемами екстрагування в технологічних системах.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Посібник
 Відомості про відповідальність:Т.М.Вітенько, Л.В.Соколова, Н.М.Белей та ін.
Серія
 Назва серії:МОН України. ТНТУ ім. І.Пулюя. Тернопільський державний медичний ун-тет ім. І.Я.Горбачевського
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 243404    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'