Зерно і хліб
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Київ Видавництво: ТОВ"імідж Прінт"
Мова: Українська Обсяг: 68 с.
Є складовою частиною документа: Зерно і хліб
Складові частини документа:
- Шувар І. Як часто ми забуваємо, що родючість грунту відновлбється вкрай повільно, а виснажується - досить швидко
- Петриченко В. Сьогодні та в подальшому лише рівень розвитку науки визначатиме якість життя людства
- Суржик Л. В Україні є всі об'єктивні передумови найближчими роками стати продовольчою столицею світу
- Пархоменко І. Аграрії столичної області при вирощуванні посівного матеріалу не визнають розслаблення
- Бізікін С. Слобожанщина підтримує організаціюінституту добровільного декларування господарствами дотримання вимог щодо ефективного використання таохорони земель
- Сарно А. Для державних сільськогосподарських інспекторів житомирської області неприйнятне бездумне адміністрування під час перевірок справності техніки
- Загребельний Г. У лабораторіях держсільгоспінспекції Миколаївської області якість зерна й продуктів його переробки визначають інфрачервоними експрес-аналізаторами "Інфратек"
- Шпичак О., Боднар О. Безумовно, аграрний експорт, передусім зернових, сьогодні виступає "золотою" жилою для нашої країни
- Рибалка О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки, болить і не перестає
- Лупенко Ю. Кропивко М. Проаналізуємо кластерні моделі організації агропродуктового виробництва
- Власов А., Ткач Г. Після вступу Угорщини до Євросоюзу торгівля зерновими з Україною різко пішла на спад, а пшеницею - зовсім приипинилася
- Вожегова Р., Заєць С., Коваленко А. Практика показує, що обмаль вологи в зоні південного степу можна компенсувати розміщенням озимої пшениці по чорному пару
- Практичні поради щодо удобрення посівів вівса
- Сайдак Р. Формуємо якість зерна озимої пшениці заледно від агрокліматичних умов
- Григорчук Н., Якубенко О. Для основних і повторних посівів виведено новий ультраранній сорт сорт Галі
- Красиловець Ю., Кузьменко Н. З цього матеріалу можна дізнатися про найбільш ефективні протруйники для ярих колосових культур
- Кочик Г., Мельничук А. Хімічний захист озимої пшениці післяходовими гербіцидами варто переносити з весни на осінь
- Сидорчук О. Строки збирання ранніх зернових можна змоделювати за допомогою спеціальної систем-програми
- Рожкован В., Комарова І. Ранній посів рижію та його швидке дозрівання дають змогу вирощувати на одному полі впродовж року дві культури
- Шевченко М., Шевченко О., Шевченко С., Швець Н. Бар'єр проти бур'янів у зоні степу має спиратися на оптимальну структуру посівних площ
- Сторчоус І. Олійні та зернобобові культури Найкраще збирати через 10 днів після обробки їх десикантами
- Ремесло О. Плівкоутворюючі регулятори росту разом з протруйниками забезпечують доволі пристойну врожайність озимого ячменю
- Снісаренко Ю. Аміачну воду доцільно вносити глибше від насіння або в міжряддя
- Пташник О. Без обробки насіння нуту біопрепаратами бульбочкових бактерій марно сподіватися на пристойну врожайність і високий вміст білка в бобах
- Мокрієнко В. Порівняємо продуктивність кукурудзи в зоні лісостепу за різних технологій вирощування. Альтернативної, інтенсивної і ресурсозберігаючої
- Поляков О., Нікітенко О. Повторимо добре знані й призабуті прийоми сортової агротехніки вирощування сої
- Перегуда С. Агротуризм, як форма диверсифікації діяльності аграрних формувань
- Сичова О. Інтенсивність землекористування сільськогосподарськими підприємствами України
- Навіть досвідчені технологи навряд чи знають наведені в цьому дослідженні особливості аерації, фумігації та зневоднення зерна
- Пурик В. У Бразилії збіжжя зневоднюють у сушарках, які працюють на дровах
- Анісімова Л. Гідротермічна обробка зерна поліпшує якість ячмінного помелу
- Конденсат на зерні спричиняє бурхливий розвиток бактерій і пліснявих грибків
- Марков І. Далеко не всі аграрії знають про діагностичні ознаки хвороб сої та біологічні особливості їх збудників
- Шаповалов І. Ми йдемо до біологічного землеробства, але біопрепарати для екологічного захисту рослин, кущів і дерев чомусь затято ігноруємо
- Кіраєв Р., Амірханов Д. Привернемо ще раз увагу до економічних порогів шкодочинності на зернових попелиць, хлібних жуків і трипсів
- Скрипник В. Личинки дротяників. Які умови для них комфортні, а які ні?
- М'ясо справжнього тунця "дружить" лише із сіллю
- Остерігайтеся купувати оливкову олію, розлиту в тій країні, де олвкові дерева не ростуть
- Натуральна червона й чорна ікра при роздавлюванні лопається в роті, а підроблена - прилипає до зубів як звичайний желатин
- Часто продавці птиці на ринках надуваюдь її грудину повітрям
- Перелік анотацій до наукових статей, опублікованих у фаховому журналі "Зерно і хліб" №4 за 2013 рік
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий |
|