укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Буянова І., Подгорнюк І., Перегуда М., Харченко Є.
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів

Автор: Буянова І., Подгорнюк І., Перегуда М., Харченко Є. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.10-12
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'