Словник для технічної термінології з курсу "Технологічне обладнання хдібопекарних та бродильних виробництв"
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: С48
Мова: Українська Обсяг: 58 с.
Шифр: 664(03) УДК: 664
| Відомості про відповідальність: | Укладач: Стадник І.Я. |
| Загальні зауваження: | МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя. К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/3 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/4 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/5 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
4/14/6 |
|
1 |
0 |
|