укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Заплетніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М.
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв

Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Заплетніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М. Авторський знак: З-32 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 344 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-617-673-054-5
Аннотацiя:Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 050503 "Машинобудування" спеціалізації 05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв" і відповідно до робочої програми курсу "Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв". Розглянуто питання обслуговування та експлуатації на підприємствах харчової промисловості. Навчальний посібник може бути корисним для інженерно-технічних працівників проектних організацій і промислових підприємств, зокрема спеціалістам, які працюють на підприємствах харчової промисловості. торгівлі та підприємств ресторанного господарства.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
Серія
 Назва серії:МОН, молоді та спорту України. Національний ун-тет харчових технологій. Донецький національний ун-тет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 243053    1 0
Аб - Абонемент 243054    1 0
Аб - Абонемент 243055    1 0
Аб - Абонемент 243056    1 0
Аб - Абонемент 245765    1 0
Аб - Абонемент 245766    1 0
Аб - Абонемент 245767    1 0
Аб - Абонемент 245768    1 0
Аб - Абонемент 245769    1 0
Аб - Абонемент 247050    1 0
ЧЗ - Читальний зал 243052    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'