укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах

Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: З-14
Мова: Українська Обсяг: 832 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-611-01-0208-7
Аннотацiя:Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О. та ін.
Серія
 Назва серії:МОН України. НТУ "ХПІ"
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 243063    1 0
Аб - Абонемент 243064    1 0
Аб - Абонемент 243065    1 0
Аб - Абонемент 243066    0 0
ЧЗ - Читальний зал 243062    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'