Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: З-14
Мова: Українська Обсяг: 832 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-611-01-0208-7
Аннотацiя: | Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.
Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О. та ін. |
| Назва серії: | МОН України. НТУ "ХПІ" |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
243063 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
243064 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
243065 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
243066 |
|
0 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
243062 |
|
1 |
0 |
|