укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Юдин А., Пучкова Л., Матвеева И., Юдина Т., Дремучева Г., Невский А.
Новый технологический подход к приготовлению бездрожжевых полуфабрикатов

Автор: Юдин А., Пучкова Л., Матвеева И., Юдина Т., Дремучева Г., Невский А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.8-12
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'