укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Йовбак У., Карпович І., Крапивницька І., Оболкіна В.
Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини

Автор: Йовбак У., Карпович І., Крапивницька І., Оболкіна В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.6-7
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'