укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Олексієнко Н., Волощук Г., Оболкіна В.
Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробів

Автор: Олексієнко Н., Волощук Г., Оболкіна В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-5
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'