укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Роглєв Й., Гавриш А., Шидловська О., Доценко В.
Дослідження теплофізичних характеристик дріжджових напівфабрикатів в процесі заморожування та розморожування

Автор: Роглєв Й., Гавриш А., Шидловська О., Доценко В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-6
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'