укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Миронова А.
Визначення алергенів у харчових продуктах
Автор:
Миронова А.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.66-68
УДК:
664.856-021.4
Є складовою частиною документа:
Стандартизація Сертифікація Якість
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Стандартизація Сертифікація Якість
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2013
Номер головного документа
:
№3
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'