укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Асмаева З.
Обогащение хлебобулочных и кондитерских изделий бифидогенным фактором - лактулозой из молочного сырья
Автор:
Асмаева З.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.22-23
УДК:
664.5
Є складовою частиною документа:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2013
Номер головного документа
:
№1
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'