укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Величко Т., Євдокимова Г., Салавеліс А., Швець Н.
Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори кексів з уключенням макухи ріпаку

Автор: Величко Т., Євдокимова Г., Салавеліс А., Швець Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.14-17
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2013
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'