Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Дробот В., Михонік Л., Тесля О., Семенова А. Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
- Ельперін І., Швед С. Автоматизована система управління хлібопекарським виробництвом
- Дмитрук Є., Шаран А., Харченко Є., Романенко О. Енергозберігаючі режими аерозольтранспортних систем борошна
- Ковбаса В., Терлецька В., Зінченко І., Малиновська В. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів національного університету харчових технологій
- Величко Т., Євдокимова Г., Салавеліс А., Швець Н. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори кексів з уключенням макухи ріпаку
- Удинцев С. Поговорим снова о клетчатке в хлебе - замечательном естественном сорбенте
- Асмаева З. Обогащение хлебобулочных и кондитерских изделий бифидогенным фактором - лактулозой из молочного сырья
- Нарушин В. Продукты питания, обогащение бета-каротином
- Богатырев А. Научные принципы обогащения пищевых продуктов микронутриентами
- Попов В., Сидоренко Г., Зинюхин Г., Ялалетдинова Д., Зинюхина А. Электромагнитный прогрев как один из инновационных способов выпечки хлеба
- Кузнецова Л. Поговорим о технологиях получения ржаного хлеба: традиции и новшества
- Чайка И. Температура продукта оказывает большое влияние га вкусовые восприятия
- Нарушин В. Комплексные натуральные продукты для повышения качества хлебобулочных изделий
- Наливайко Н. Багато є на світі макаронів. Хороших і різних
- Пресс-служба редакции О роли традиционных добавок
|