Аннотацiя: | У навчальному посібнику розглянуто особливості проектування підприємств і цехів переробної та харчової промисловості. Проведено довідниково-нормативні дані, які використовують проектні організації при виконанні проектних робіт; основні відомості з організації й послідовності проектування заводів та їх підрозділів, вибору майданчика для їх будівництва. Розглянуто особливості проектування системи технічного обслуговування, транспортного й складського господарств, промислових будівель і їх конструктивних елементів. Значну увагу приділено методології розроблення планів розміщення технологічного обладнання й доцільності компонувальних вирішень, застосовування прогресивних технологічних процесів, автоматизації й механізації виробничих і допоміжних операцій і робіт.
Посібник призначено для студентів вищих технічних закладів освіти, що навчаються за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв".
Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя
|