укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Зерно і хліб
Рiк видання:
2013
Мiсце видання:
Київ
Видавництво:
ТОВ"імідж Прінт"
Мова:
Українська
Обсяг:
68 с.
Є складовою частиною документа:
Зерно і хліб
Складові частини документа:
Токар О., Орлова О. У ранньовесняний період озимі зернові особливо потребують належного догляду
Марков І. На озиму та яру пшеницю чатує безліч паразитарних хвороб
Марчук Ю. Окреслимо ще раз пріоритетні завдання держсільгоспінспекції
Прокопенко А. Якщо взимку не буде екстримальних погодних умов, то цьогорічний врожай збіжжя перевершить торішній
Рустам М., Чернов А. Для тривалого утримання зерно слід дезінфікувати електромагнітною обробкою
Перевертун М. На білоколодязькому елеваторі не уникають зайвих господарських клопотів
Перевертун М. Сьогодні борошно Львівського млинзаводу вважається найкращим за багатьма показниками в західному регіоні
Передрій О. Прості й відомі заготівельникам правила щодо оформлення операцій із зерном діють на хлібній базі в Христинівці
Ромащенко М. Аби вийти на стабільні щорічні намолоти 80 млн. тонн зернових, Україна потребує 3 млн. гектарів поливних земель
Вожегова Р. Інститут зрошувального землеробства - єдина в державі наукова установа, де створюють сорти озимої пшениці для поливних умов
Черенков А., Шевченко М. В умовах степового земларобства найкращі посіви озимих культур формуються після чистого пару
Гілязетдінов Р., Мигаль М., Лайко І. Науковці вважають, що вітчизняне коноплярство повинно розвиватися за трьома напрямками - волокнистим, насіннєвим та енергетичним
Масалай В. Простежується стійка динаміка до підвищення якості вітчизняного зерна
Пугачов М., Власов В. Україна має реальні шанси значно посилити свою присутність на зерновому ринку Туреччини
Прес-служба редакції Затрати на використання ранньою весною фунгіциду топсин-М від фузаріозу колоса - найнижчі серед існуючих препаратів
Горбань Н. Хоча нут і вважається найбільш посухостійкою культурою при поливі він може вдвічі наростити врожайність
Попов С., Цехмейструк М., Рябчук Н. Кліматична ситуація на більшості території зони лівобережного лісостепу минулої осені виявилася сприятливоюдля росту та розвитку озимих
Василюк П., Рудник-Іващенко О. У якому ж стані сьогодні перебувають національні сорти рослин
Захарчук О. Нам давно варто перейти від застарілого компенсаційного характеру державної допомоги селекційним установам до ринкового
Паштецький В., Радченко Л., Женченко К. Короткоротаційні зернопросапні сівозміни Криму
Тимчук В., Цехмейструк М. Генетичний потенціал озимої пшениці на Слобожанщині можна реалізувати на рівні 80%
Томашов С. максимальна врожайність озимого ріпаку прямо залежить від весняного підживлення посівів мінеральними добривами із вмістом сірки
Прес-служба редакції Гектар озимого ріпаку виділяє понад 10 млн. літрів кисню, тоді як лісу - вдвічі менше
Дзюба Р. Держрезервнасінфонд України відкритий та обов'язковий щодо дотримання всіх договірних зобов'язань з аграріями будь-яких форм власності
Шувар І. Після заселення грунту борщівником Сосновського на ньому більше нічого не росте
Токар О., Орлова О. У ранньовесняний період озимі зернові особливо потребують належного догляду
Довгань О., Сядриста О. Чимало проблем створює агоаоіям фузаріоз злакових культур
Сторчоус І. Фактично кожний 2-3 гектар зернових колосових в Україні засівається для підтримання життєдіяльності шкідливих оргранізмів
Дерменко О. Для ефективного захисту озимого тритикале від численних хвороб необхідно розширяти спектр протруйників
Коваленко Н. Не зайвим бедк ще раз ознайомитися з еволюцією розвитку вітчизняних сівозмін упродовж останніх трьох століть
Прес-служба редакції За жодних умов не варто купувати неживих раків, лангустів ачи омарів
Прес-служба редакції Для натуральної кави характерне поєднаннятрьох смакових відчуттів - кислого, гіркого й терпкого
Прес-служба редакції Білок свіжого яйця на сковорідці утворює високе кільце навколо жовтка й розпливається тільки назовні
Федосєєв О. Поговоримо про ресурси торфу й сапропелю в Україні, Європі та світі
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-виробничий
Номер частини
:
№1
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'