укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Рiк видання:
2012
Мiсце видання:
Харків
Видавництво:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Авторський знак:
П78
Мова:
Українська
Обсяг:
609 с.
Шифр:
001
УДК:
001 + 642.5
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Збірник наукових праць
Номер тома
:
Вип. 1(15)
Відомості про відповідальність
:
Відпов.ред.: Черевко О.І.
Теми документа
УДК/ 0 Загальний відділ./ 00 Загальні питання науки і культури/ 001 Наука в цілому. Організація інтелектуальної праці
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 64 Домоведення
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
3/13/1
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'