укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Пащенко Л., Горбанева Ю., Коломникова Я., Пащенко В.
Влияние гидролизата свекольньного пюре на качество хлеба

Автор: Пащенко Л., Горбанева Ю., Коломникова Я., Пащенко В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.14
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№10
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'