укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сивній І., Олексієнко Н., Оболкіна В.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання

Автор: Сивній І., Олексієнко Н., Оболкіна В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.6-8
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№10
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'