укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дробот В., Тесля О., Бондаренко Ю., Місечко Н.
Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів

Автор: Дробот В., Тесля О., Бондаренко Ю., Місечко Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-5
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№11
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'