укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Володина Л., Пащенко Л., Вдовина Н., Буравлева Г.
Продукты переработки тыквы в технологии хлебобулочных изделий функциональной направленности

Автор: Володина Л., Пащенко Л., Вдовина Н., Буравлева Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.17
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'