укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Йовбак У., Оболкіна В., Крапивницька І.
Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морвяного та морквяно-яблучного пюре

Автор: Йовбак У., Оболкіна В., Крапивницька І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.5-7
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'