укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Перевертун Л., Проданик А., Давидюк Г., Монке Г., Самборська О.
Амілопектинове просо значною мірою покращує властивості пшеничного борошна

Автор: Перевертун Л., Проданик А., Давидюк Г., Монке Г., Самборська О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-4
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'