укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сирохман І., Кузьмінов Б., Палько Н.
Вплив пакувальних матеріалів на зміну мікробіологічних показників тістечок під час зберігання

Автор: Сирохман І., Кузьмінов Б., Палько Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-6
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'