Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Зверева Л., Немцова З., Волкова Н. Технология приготовления ржаного теста на густых заквасках
- Слепухина Н. Йодированные дрожжи в хлебе
- Сирохман І., Кузьмінов Б., Палько Н. Вплив пакувальних матеріалів на зміну мікробіологічних показників тістечок під час зберігання
- Шаруда С., Кишенько В. Інформаційні аспекти побудови систем управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва
- Стадник І. Особливості зміни структури тіста в залежності від його деформаційних навантажень при замішуванні
- Шурчкова Ю., Ганзенко В., Радченко Н. Влияние концентрации соевой муки и экструдата на структурно-механические свойства многокомпонентных смесей
- Одарченко Д., Кудряшов А., Штих С., Гасай Є., Сюсель О. Визначення міцності нових видів желе на основі функціональних напівфабрикатів із дикорослих ягід
|