укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Мась П.В., Махинько В.М., Махинько Л.В.
Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів

Автор: Мась П.В., Махинько В.М., Махинько Л.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-5
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№3

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'