Зерно і хліб
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Київ Видавництво: ТОВ"імідж Прінт"
Мова: Українська Обсяг: 68 с.
Є складовою частиною документа: Зерно і хліб
Складові частини документа:
- Безуглий М. Давно назріле реформування аграрної науки розпочато за трьома напрямами - організаційним, науковим та інноваційним
- Безуглий М. Сама природа спонукає вирощувати на рахманних українських чорноземах 80 млн. тонн зерна
- Лавринчук О. Багато експертів уважає, що майбутніх успіхів аграрна Україна досягне завдяки кукурудзі
- Ульяненко Г. Партизанський елеватор з херсонщини впевнено піднімається з колін
- Початок нинішнього маркетингового року був для компанії "Хліб інвестбуд" доволі результативними
- Токар О., Корецька О., Сидорчук О. Дефіцит азоту на вітчизняних землях реально подолати за допомогою бактеріальних добрив
- Чернявський І. Сьогодні більшість агровиробників усвідомили, що без високоякісного насіння прибуток не одержать
- Дзюба Р. Напередодні весняних польових робіт держрезервнасінфонд готовий запропонувати посівний матеріал аграріям будь-яких форм власності
- Вакулко Ю. Компанія "МТС" державної продовольчо-зернової корпорації лідирує в Україні за кількістю і якістю зернозбиральної техніки
- Власов В., Ткач Г. Між Україною і Румунією експотр-імпорт зернових і білково-олійних культур украй мізерний
- Післязбиральне дозрівання зерна в силосах елеватора можливе лише за умови, коли процеси синтезу переважають процеси гідролізу
- Будюк Л., Страхова Т., Стебловська А., Шпак В. Варто постійно контролювати температуру зернової маси при заповненні металевих силосів
- Станкевич Г. З цього матеріалу можна дізнатися про малознані особливості зневоднення насіння високоолійних сортів соняшнику
- Чайка І. Зараженість і пошкодження зерна бобових культур зернівками та листокрутками визначають так:
- Панічев Р. Вологість збіжжя в поліетиленових мішках-рукавах жодною мірою не змінюється
- Гетьманець І. Закладене на зберігання зерно кукрудзи оптимально почувається без доступу повітря при +5 С
- Кочмарський В., Кавунець В., Сіроштан А., Маласай В. Спрогнозуємо врожайні властивості насіння озимої пшениці за морфотипами зародків
- Халько М., Медвецький М., Толкач Д. Вирощуйте гречку на зерно після озимого ріпаку
- Татузян Р., Садикова Н., Россо Л. По-різному змінюється активність соєвих бобів під час термічної обробки
- Литвин М. Наявність на полі близько 60% жовтих стебел відповідає приблизно 50% зерна воскової і повної стиглості
- При спалюванні біоетанол виділяє втількиж вуглекислого газу, скільки отримують з атмосфери рослини
- Самосюк В., Капустін М. У Білорусі роблять акцент на промислову переробку гною і посліду в біогаз
- Олійник Н. Після агроекологічного відновлення порушених земель у вуглевидобувних регіонах на них цілком реально вирощувати ріпак для одержання біопалива
- Волох П., Бондаренко С., Бондаренко А., Макарчук В., Макарчук А. За останні десять років засміченість грунтів степової зони України зросла майже вдвічі
- Наливайко Н. Три ознаки ураженості зерна клопом-черепашкою можна визначити за зовнішнім виглядом
- Красиловець Ю., Крупченко Л. Наводимо результати новітніх досліджень щодо економічної ефективності хімічного захисту посівів ярого ячменю
- Рябчун Н., Четверик О. В останні роки кущіння озимих культур проходить за підвищених температур
- Наливайко Н. Останнім часом різко знизилася водонепроникність верхнього шару грунту порівняно з підорним горизонтом
- Литвин М. У прискореній ерозії земель винна лише людина
- Чіркін В., Богуслов С. Пропонуємо новітні установки для активного вентилювання зерна в силосах і бункерах
- Наливайко Н. Чим довше зберігалося зерно, тим швидше дозріває борошно
- Горбань Н. Немає кращої теплоїзоляції для зерносховищ, ніж пінополіуретан
- Які ж шкідники найбільше дошкуляють посівам кукурудзи на зерно
- Марков І. Багато треба знати для достовірної діагностики хвороб кукурудзи та одержання щедрого врожаю
- В умовах зміни клімату бактеріальні хвороби сої теж набувають нових ознак
- Бублик Л., Васечко Г. Повертаємося ще раз до основних вірусних і бактеріальних хвороб гречки
- Багато про що можна дізнатися за кольором, смаком і запахом збіжжя
- Ярославцева М. Намагайтеся не споживати свіжоспечений, ще теплий хліб
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий |
|