укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сирохман І., Лозова Т., Кузьмінов Б.
Наукові аспекти поліпшення споживчих властивостей і безпечності нових борошняних кондитерських виробів

Автор: Сирохман І., Лозова Т., Кузьмінов Б. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-7
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2012
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'