укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Скрипников Ю.Г.
Технологія переробки плодів і ягід

Рiк видання: 1991 Мiсце видання: К. Видавництво: Урожай
Автор: Скрипников Ю.Г. Авторський знак: С45 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 272 с.
Шифр: 664.8(075) УДК: 664.8 ISBN: 5-337-00984
Аннотацiя:Навчальний посібник написано відповідно до затвердженої програми підготовки майстрів по переробці сільськогосподарської продукції. Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, приймання та зберігання; процеси виробництва соків, компотів, консервів. Викладено технології сушіння плодів й основи організації технохімічного контролю. Розрахований для підготовки робітників у ПТУ. Навчальний посібник можна використати при професіональному навчанні робітників на виробництві.
Інформація про переклад
 Перекладач:В.К.Сидоренко
 Відомості про видання оригіналу:Пер. з рос.
Серія
 Назва серії:Посібники для профтехучилищ
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 240442    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'