Сирохман І.В., Лозова Т.М.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Сирохман І.В., Лозова Т.М. Авторський знак: С40 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 378 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 + 664 ISBN: 978-966-364-787-6
Аннотацiя: | Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації.
У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.
Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.
Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про видання: | 2-ге вид., переробл. та доп. |
| Назва серії: | МОН України. Львівська комерційна академія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
240440 |
|
1 |
0 |
|