укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Сирохман І.В., Лозова Т.М.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Сирохман І.В., Лозова Т.М. Авторський знак: С40 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 378 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 + 664 ISBN: 978-966-364-787-6
Аннотацiя:Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про видання:2-ге вид., переробл. та доп.
Серія
 Назва серії:МОН України. Львівська комерційна академія
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 240440    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'