укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дробот В., Савчук Н., Гулый П.
Мировой опыт показывает,что пищевые добавки лучше вносить в муку на мельнице

Автор: Дробот В., Савчук Н., Гулый П. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.35-37
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№10
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'