укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Оболкіна В., Ємельникова Н., Волощук Г., Киселбова О., Паращенко Т., Скрипко А.
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна

Автор: Оболкіна В., Ємельникова Н., Волощук Г., Киселбова О., Паращенко Т., Скрипко А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.16-18
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№11-12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'