укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Роглєв Р., Шидловська О., Іщенко Т., Доценко В.
Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів

Автор: Роглєв Р., Шидловська О., Іщенко Т., Доценко В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.7-12
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№11-12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'