укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Мірошник Ю., Шидловська О., Доценко В.
Дослідження можливості використання горобиного борошна в технології булочних виробів

Автор: Мірошник Ю., Шидловська О., Доценко В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-6
УДК: 664.6
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№11-12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'