Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Мірошник Ю., Шидловська О., Доценко В. Дослідження можливості використання горобиного борошна в технології булочних виробів
- Десик М., Теличкун В., ЖитнецькийІ. Шляхи економії енергоресурсів при виробництві сухарних виробів
- Оболкіна В., Ємельникова Н., Волощук Г., Киселбова О., Паращенко Т., Скрипко А. Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
- Роглєв Р., Шидловська О., Іщенко Т., Доценко В. Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів
- Родак О., Філь М. Дослідження екстрактів лікарсько-технічної сировини як антиоксидантів окислення жирів у кондитерських виробах
- Чайка И. Технология частичной выпечки имеет ряд преимуществ по сравнению с изготовлением замороженных тестовых полуфабрикатов
- Чайка И. Применение крахмала: за и против?
- Наливайко Н. Суфле - невесомое наслаждение
- Чудо кондитерской фантазии - мастика
- Похлебкин В. Пять правил, пять секретов хлебопечения
- Шматченко И. Способы для повышения подъемной силы дрожжей
- Семак Т. Физико-химические показатели доброкачественности хлеба
- Тестомеситель ОMEGA гагантигует точность деления
- Кулиненко О. Турбомиксер (аэратор) И8-ШАЭ - это высокое качество взбивания
- Млинарський комплекс закінченого циклу
- Горбань Н. Самое известное свойство корицы - способность снижать уровень сахара в крови
- Милованова Е., Вершинина О., Щербаков В., Шульвинская И., Белик В. Хлеб с применением белково-липидной добавки
- Елькина А. Торты готовят по особым случаям и каждый из них отличается формой и содержимым
- Наливайко Н. Что же может показать экспертиза качества начинок плодово-ягодных кондитерских изделий
|