Фізіологія харчування. Практикум
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 152 с.
Шифр: 612.3(075.8) УДК: 612.3 ISBN: 978-966-680-550-1
Аннотацiя: | Практикум містить детальний опис 4 лабораторних робіт та 8 лабо-раторно-практичних занять. Виконання лабораторних робіт передбачає експериментальні дослідження будови та механізму функціонування основних систем організму, зокрема травної системи, системи кровообігу, дихання, виділення тощо). Метою практичних робіт є опанування методиками складання раціонів харчування різних груп населення залежно від віку, характеру діяльності, наявності різних захворювань.
Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 "Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування".
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
239217 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239218 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239219 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239220 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
239216 |
|
1 |
0 |
|