укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Фізіологія харчування. Практикум

Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 152 с.
Шифр: 612.3(075.8) УДК: 612.3 ISBN: 978-966-680-550-1
Аннотацiя:Практикум містить детальний опис 4 лабораторних робіт та 8 лабо-раторно-практичних занять. Виконання лабораторних робіт передбачає експериментальні дослідження будови та механізму функціонування основних систем організму, зокрема травної системи, системи кровообігу, дихання, виділення тощо). Метою практичних робіт є опанування методиками складання раціонів харчування різних груп населення залежно від віку, характеру діяльності, наявності різних захворювань. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 "Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування".
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 239217    1 0
Аб - Абонемент 239218    1 0
Аб - Абонемент 239219    1 0
Аб - Абонемент 239220    1 0
ЧЗ - Читальний зал 239216    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'