Фізіологія харчування
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 473 с.
Шифр: 612.3(075.8) УДК: 612.3 ISBN: 978-966-680-535-8
Аннотацiя: | У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.
Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 "Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування".
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
239222 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239223 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239224 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239225 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239226 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239227 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239228 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239229 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239230 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239231 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239232 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239233 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239234 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239235 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239236 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239237 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239238 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239239 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
239240 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
239221 |
|
1 |
0 |
|