укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Фізіологія харчування

Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 473 с.
Шифр: 612.3(075.8) УДК: 612.3 ISBN: 978-966-680-535-8
Аннотацiя:У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 "Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування".
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 239222    1 0
Аб - Абонемент 239223    1 0
Аб - Абонемент 239224    1 0
Аб - Абонемент 239225    1 0
Аб - Абонемент 239226    1 0
Аб - Абонемент 239227    1 0
Аб - Абонемент 239228    1 0
Аб - Абонемент 239229    1 0
Аб - Абонемент 239230    1 0
Аб - Абонемент 239231    1 0
Аб - Абонемент 239232    1 0
Аб - Абонемент 239233    1 0
Аб - Абонемент 239234    1 0
Аб - Абонемент 239235    1 0
Аб - Абонемент 239236    1 0
Аб - Абонемент 239237    1 0
Аб - Абонемент 239238    1 0
Аб - Абонемент 239239    1 0
Аб - Абонемент 239240    1 0
ЧЗ - Читальний зал 239221    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'