укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Поліщук Г.Є., Мартич В.В., Ковалевська Є.І., Янюк Т.І.
Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива

Автор: Поліщук Г.Є., Мартич В.В., Ковалевська Є.І., Янюк Т.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.56-58
УДК: 637.33
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хранение и переработка зерна
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'