укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ванг Ф.
Ключові фактори успіху оптимального проведення та управління багаточисленним груповим харчуванням (на прикладі центральної їдальні Foxconn Texnoiogu Group)
Автор:
Ванг Ф.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с. 358-369
УДК:
330
Є складовою частиною документа:
Актуальні проблеми економіки
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Актуальні проблеми економіки
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2011
Номер головного документа
:
№8
Теми документа
УДК/ 3.Суспільні науки./ 33 Економіка. Економічна наука/ 330 Економіка взагалі
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'