Хранение и переработка зерна
Рiк видання: 2011 Мiсце видання: Днепропетровск Видавництво: АПК-Информ
Мова: <Не визначено> Обсяг: 68
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
- Отраслевые новости
- Обзор внебиржевого рынка зерновых Украины
- Рынок продуктов переработки зерна Украины
- Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов в мае 2011 года
- Обзор рынка зерновых России
- Рынок продуктов переработки зерна
- Украина: балансы спроса и предложения зерновых культур на 2011/12 МГ
- Украинская крупа №1: сезон закончился, вопросы остались
- Озип И. Мировой рынок пшеницы в 2011/12 МГ: оценки аналитиков
- Ступаева Н. Пермские мукомолы за равные условия для экспортеров муки
- Ткаченко С. Глобальный инжиниринг
- Авраменко С.В., Огурцов Ю.Є., Цехмейструк М.Г., Шелякін В.О. Вплив строків збирання гороху на його врожайність
- Чурсінов Ю.О., Пільгуй Ю.О. Аналіз способів та режимів зберігання зернових мас
- Городецкий Д. Чем чище зерно, тем дороже оно!
- Соколенко А.І., Білик О.А., Бабіч О.В., Леус Р.М. Солод - незамінна сировина харчової промисловості
- Верещинський О.П. Чи доцільно вилучати мілке зерно при проведенні сортових помелів пшениці?
- Дмитрук Є.А., Ільчук В.Б., Харченко Є.І., Романенко О.П., Семенець І.С. Дослідження стабільності роботи борошномельного заводу
- На автостраде к успеху
- Бондаренко Т.М., Харченко Є.І., Перегуда М.А. Борошно квасолі лабораторного помелу
- Почеп В.А., Шаповаленко О.І., Євтушенко О.О., Соболь В.О. Гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок з фосфатидним концентратом
- VI Международная конференция "Мельница-2011". Модернизация. Инновации. Техническое перевооружение
- Подгорный С.А., Косачев В.С., Кошевой Е.П., Зверев С.В. Определение потенциала переноса влаги в зерне риса
- Шаповаленко О.І., Корж Т.В., Фурманова Ю.П., Ваврикович Л.Б. Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості гречки
- Купченко А.В., Мельников К.О., Чурсінов Ю.О., Музика Ю.В. Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшника в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту
- Шаповаленко О.І., Корж Т.В., Грегірчак Н.М., Фурманова Ю.П., Литвин Ю.М., Саченко Т.В. Вплив променів надвисокої частоти на показники мікробіологічної безпеки крупи кукурудзяної
- Поліщук Г.Є., Мартич В.В., Ковалевська Є.І., Янюк Т.І. Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива
- Бабич А.В., Буханцов А.В., Муравьев С.Д. Три задачи для достижения единой цели - обеспечение безопасности предприятий
- ІІ Международная научно-практическая конференция "Хлебобулочные, кондитерские и макаронные изделия ХХI века"
| Додаткові відомості щодо назви: | научно-практический журнал |
|