укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Курчаева Е.Е.
Научно-практические основы создания обогащенного сахарного печенья повышенной пищевой и биологической ценности
Автор:
Курчаева Е.Е.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
с.55-57
УДК:
637.524.45
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2011
Номер головного документа
:
№2
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи/ 637 Продукція домашніх тварин та дичини/ 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'