укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Черевко О., Погожих М., Одарченко А., Одарченко Д., Гасай Є.
Підвищення транспонтабельності ягід смородини, призначеної для заморожування

Автор: Черевко О., Погожих М., Одарченко А., Одарченко Д., Гасай Є. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.6-8
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'