укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дорохович А., Соловйова О.
Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагедані

Автор: Дорохович А., Соловйова О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.7-9
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'