укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Капрельянц Л.
За допомогоюбіотехнології зернопродуктів одержують поліфункціональні харчові добавки - замінники жиру, цукру, поліпшувачі хліба, стабілізатори смаку та аромату

Автор: Капрельянц Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.45-46
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'