укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні вказівки до лабораторної роботи 21: "Вивчення будови і роботи тістоподавача" з курсу: "Технологічне обладнання харчових виробництв"
Рiк видання:
1999
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТДТУ
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
3 с.
Шифр:
664(07)
УДК:
664
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
ТОХВ-21
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: Закалов О.В., Ворощук В.Я.
Примітки
Загальні зауваження
:
Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
L347-1
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L347-2
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L347-3
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'